Zlepšuje video vztahy se zákazníky?

7. 3. 2016

Úspěšný a trvalý obchod začíná první objednávkou a podpisem smlouvy. Opravdový obchod je o vztahu mezi obchodníkem a zákazníkem. Z tohoto úhlu pohledu je úkolem marketingu navazování vztahů se zákazníky. Jak tedy navazovat hluboký vztah se zákazníky, aby se k vám rádi vraceli?

Obsah článku

Poučí nás o marketingu časy Tomáše Bati?

Přenesme se na chvilku do časů Tomáše Bati. Vzpomeňte si třeba na kouzlo starých českých filmů, které ukazují život 30. let minulého století.

Podnikat nebo být obchodníkem bylo prestiží. I ten nejmenší obchodník znal dobře své zákazníky a sloužil jim. Pečlivě budoval svoji značku na kvalitě a vztazích. Moderní marketing tedy neobjevil nic zázračného. Pouze nás učí v novém kabátě to, co naši dědové každý den žili.

Možná namítnete: „Ale doba se změnila. Lidé jsou jiní…“

Ano, doba se změnila. Máme moderní technologie, které nám mnoho procesů výroby i obchodu usnadňují. Lidé se však nezměnili. Vztahy jsou pro ně stále důležité. Lidé i dnes raději nakupují od někoho komu mohou věřit, koho znají.

Vytratilo se kouzlo obchodu?

Někteří obchodníci příliš bezhlavě spoléhají na technologie. Jako by zapomněli, že obchod je především služba zákazníkům. A tak máme dojem, že se kouzlo skutečného obchodu vytratilo. Ale není tomu tak. Dobře připravené procesy umíme přesně cílit a personalizovat. A díky videu můžeme být zákazníkům blíž.

Video je efektivní nástroj budování vztahů

Díky videu překonáte vzdálenost i technickou neosobnost moderního obchodování. Video vzkaz je jednoduchý formát, který vám pomůže vést obchodní týmy a rozvíjet vztahy se zákazníky.
Jednoduše poděkujte za dobrou práci nebo za obchodní transakci…
Jak na to? Podívejte se na toto video.

Soutěž zmiňovaná na konci videa se týká pouze účastníků bezplatného mini video kurzu "Video klíč k úspěchu", kteří si stáhli prémiový dokument!

Jak efektivně využít video ve vašem podnikání?

Abyste mohli snadno implementovat video marketing do svého podnikání, připravili jsme pro vás premiový dokument “7 kroků úspěšného video marketingu”, který si můžete bezplatně stáhnout ZDE.

„Rád bych, abyste se do videa zamiloval(a), aby tvorba vašich videí byl neuvěřitelný a úžasný zážitek. Pomohu vám vše promyslet. Společně do vaší tvorby dáme to nejlepší. Žádné zbytečné záběry nebo přetáčení, kdy se opakováním textu zcela vyčerpáte. S upřímnou radostí a nadšením přeneseme báječnou atmosféru z natáčení až k vašim zákazníkům domů.“

Jiří Strnad

Kameraman FTV Prima | EMBERI PROduction LLC

Mohlo by vás také zajímat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 kroků úspěšného
video marketingu

Využíváte trendů pro své podnikání? Video marketing vám dá nestydatou podnikatelskou výhodu!