Znásobí video marketing vaše zisky?

5. 3. 2016

Více než 5 let při uvodních konzultacich slýchávám podnikatele říkat: "To nemůžete myslet vážně. Vyzkoušeli jsme kde co. Lidi mají málo peněz. Konkurence nám šlape na paty. Zvýšit zisk, byť jen o 5%, je pro nás nepředstavitelné." Ale já tu nemluvím o 5-10%. Mluvím o násobcích toho co vyděláváte. Pojďme se podívat na pár čísel z nedávné praxe v ČR.

Obsah článku

Video marketing  vám umožní růst

Mnoho podnikatelů nevyužívá sílu video marketingu jen proto, že si mylně představují složitou a drahou produkci. Televizní reklama je jen "malou" částí video marketingu. Čím jsou technologie vyspělejší a dostupnější, tím snadnější je využívání opravdové síly videa v běžném podnikání.

Díky videu můžete navazovat se zákazníky mnohem hlubší vztahy. Můžete být přesvědčivější než velké korporace. Nebo zvýšíte návštěvnost na svých vebových stránkách a přitáhnete mnohem více platících zákazníků. Možností je mnoho. Stáhněte si prémiový dokument 7 kroků úspěšného video marketingu a objevte sílu videa pro své podnikání.

„Rád bych, abyste se do videa zamiloval(a), aby tvorba vašich videí byl neuvěřitelný a úžasný zážitek. Pomohu vám vše promyslet. Společně do vaší tvorby dáme to nejlepší. Žádné zbytečné záběry nebo přetáčení, kdy se opakováním textu zcela vyčerpáte. S upřímnou radostí a nadšením přeneseme báječnou atmosféru z natáčení až k vašim zákazníkům domů.“

Jiří Strnad

Kameraman FTV Prima | EMBERI PROduction LLC

Mohlo by vás také zajímat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 kroků úspěšného
video marketingu

Využíváte trendů pro své podnikání? Video marketing vám dá nestydatou podnikatelskou výhodu!